• Str Popa Savu, nr 16, et 2, Sector 1, Bucuresti
  • office@softpepper.ro
  • +40372 129 290
  • +40372 871 749
Soft Pepper / articole / dezvoltare software la comanda

Dezvoltare software la comanda

Dezvoltare software la comanda

               Dezvoltarea software la comanda este o alternativa pentru companiile pentru care piata nu ofera aplicatii software adaptate modelului lor de business. Astfel, nu este necesara achizitia unei aplicatii software care sa contina module de care nu aveti nevoie.

               Nici o afacere nu este identica cu alta. O solutie software care obtine un bun randament intr-o companie s-ar putea sa nu fie potrivita si pentu dumneavoastra. O solutie software la comanda integreaza procesele de lucru ale firmei in functiile aplicatiei, este mai usor de adoptat de catre angajati, investitiile in trainingul acestora fiind minime. 


          Este necesar ca procesul de dezvoltare software la comanda sa ia in calcul necesitatea unor up-grade-uri, a unor noi functionalitati de adaugat si scalarea aplicatiei software, atat din punct de vedere al resurselor utilizate, cat si din punct de vedere al numarului de utilizatori. Atunci cand aplicatiile software sunt distribuite ca si serviciu (SaaS), noile functionalitati si upgrade-uri pot fi implementate gratis pentru utilizator si pe perioada nedeterminata, prin achizitionarea pachetului „Software Assurance”

            Pe langa serviciul de dezvoltare software la comanda, multe companii ofera servicii complementare de consultanta IT, instruire a angajatilor, hosting, mentenanta, etc.

               Cateva exemple de aplicatii software la comanda pentru a creste eficienta afacerilor dumneavoastra: sistem ticketing cu alertare, CRM, sistem ERP, aplicatii de automatizare a capacitatii de  vanzare,  portaluri de asigurari, sisteme BI, software de gestiune a stocurilor si a contabilitatii, etc.

           Aveti in plan un proiect care implica un proces de dezvoltare software la comanda? Cereti o oferta completand formularul de contact sau apeland numarul de telefon +40 372 129 290.

Adresa
Telefon
Fax
Urmareste-ne