• Str Popa Savu, nr 16, et 2, Sector 1, Bucuresti
  • office@softpepper.ro
  • +40372 129 290
  • +40372 871 749
Soft Pepper / articole / soft pepper sustine dezvoltarea elevilor jurnalisti din romania

Soft Pepper sustine dezvoltarea elevilor jurnalisti din Romania

Soft Pepper sustine dezvoltarea elevilor jurnalisti din Romania

Compania Soft Pepper si-a aratat sustienerea pentru programul educational si de orientare profesionala “Slatina Buzz”, dedicat elevilor care vor sa activeze in domeniul presei scrise. Mai exact, compania a oferit zece calculatoare, a realizat rețelistica necesară redacției, a instalat sistemele de lucru și a oferit suportul necesar în utilizarea acestora, donatia totala ridicandu-se la peste 2000 de euro.


            Programul “Slatina Buzz” si-a propus ca elevii din Slatina pasionati de meseria de jurnalist sa ia contact cu aceasta, programul avand o parte teoretica -  cursuri de jurnalism cu specialisti din presa locala si nationala si o parte practica: articole pentru editia tiparita a unui ziar local.

            Prin acest demers, Soft Pepper si-a dorit sa faciliteze dezvoltarea creativitatii zecilor de elevi care se pregatesc pentru meseria de jurnalist, intr-un mediu cat mai apropiat de cel al unei redactii de ziar reale. 

            Motivatia de a adera la acest program a survenit in mod natural, valorile programului “Slatina Buzz” rezonand perfect cu valorile companiei. Soft Pepper incurajeaza exprimarea libera, comunicarea sincera si deschisa, atat in interiorul echipei, cat si cu clientii. Evolutia multilaterala si cresterea profesionala reprezinta pentru companie tendinte naturale ca urmare a lucrului intr-o echipa ambitioasa si dinamica, iar respectul este o valoare care se manifesta atat pentru partenerii interni cat si pentru cei externi.

             De asemenea in interiorul companiei Soft Pepper este cultivata autonomia profesionala, fiecare membru beneficiind de independenta si de dreptul de a-si manifesta in mod liber creativitatea in activitatile pe care le desfasoara. In ceea ce priveste performanta, aceasta se reflecta in modul de lucru al echipei cat si in rezultatele obtinute de catre clientii companiei.  

            Dar poate ca motivatia pentru a realiza acest gest de responsabilitate sociala poate fi cel mai bine inteleasa din perspectiva lui Laurentiu Giurescu, managing partner Soft Pepper: „Suntem bucuroşi că am avut posibilitatea să sprijinim elevii în demersul lor de a învăţa prin practică meseria de jurnalist şi de a-şi valida înclinaţia spre aceasta. Ca în orice profesie, ai nevoie de unelte potrivite, iar noi sperăm că le-am facilitat debutul în această direcţie.”

            La randul sau, Bogdan Hatis, Chief Technical Officer Soft Pepper s-a aratat extrem de entuziasmat de efectele pozitive ale acestei initiative asupra viitorilor jurnalisti: “Comunitatea tinerilor din Slatina ma impresioneaza in fiecare zi. Dorinta de a reusi prin propriile forte si de a evolua sunt cele prin care tinerii de azi m-au fermecat si sunt convins ca tot devotamentul celor implicati in acest proiect va fi apreciat.”

            In concluzie, speram ca initiativa Soft Pepper sa incrurajeze responsabilitatea sociala si sprijinirea cat mai multor activitati care isi propun sa realizeze o schimbare in societatea in care traim.

Adresa
Telefon
Fax
Urmareste-ne