• Str Popa Savu, nr 16, et 2, Sector 1, Bucuresti
  • office@softpepper.ro
  • +40372 129 290
  • +40372 871 749
Soft Pepper / articole / tipuri de soft pentru avocati

Tipuri de soft pentru avocati

Tipuri de soft pentru avocati

Avocatii desfasoara diverse activitati de: redactare a documentelor juridice, negociere, consultanta respectiv reprezentare in litigiile de munca, in procese civile si penale, etc. Efectuate intr-o maniera traditionala, acestea necesita mult timp, un volum mare de munca si un consum ridicat de resurse materiale. Firmele de dezvoltare software pot veni in ajutor prin crearea de soft-uri pentru avocati, care pot fi de mai multe tipuri:


Aplicatii software financiar-contabile. Permit alocarea bugetului pe centre de cost, generarea de rapoarte si statistici, facturarea si incasarea automata, precum si urmarirea restantelor. Rapoartele pot fi exportate intr-un format user-friendly si pot fi trimse clientilor.

Aplicatii de timesheet and billing care sa reduca timpul alocat pontajului. O astfel de aplicatie este utila pentru pastrarea unei evidente a orelor lucrate per client, dosar sau avocat. Utilizatorul isi poate atribui singur sarcini sau le poate atribui echipei sale, setand anumite deadline-uri si fiind notificat in momentul finalizarii acestora. De asemenea, poate atasa comentarii, documente, poate clasifica dosarele pe categorii si in functie de gradul de importanta. In detaliile facturii pot fi listate serviciile facturate.

Aplicatii omni channel cu rol in centralizarea tuturor doccumentelor. Necesita doar o conexiune de internet pentru a putea fi accesate de pe orice platforma. Elimina munca manuala prin generarea automata a contractelor si autocompletarea campurilor cu informatii din baza de date. Modificarile realizate intr-un loc sunt propagate automat in toate dosarele, respectiv temele folosite.

Aplicatii software actualizate cu ultimele noutati din domeniu sau din dosarele pe care le gestioneaza. Firma de dezvoltare software poate implementa facilitatea de conectare automata cu portalul instantelor de judecata. Informatiile sunt preluate automat in momentul in care un dosar ajunge in instanta si ulterior, dupa stabilirea termenelor de judecata. Functii care pot fi implementate: cautare a dosarelor in functie de anumite criterii, alerte prin SMS si email atunci cand in dosar apar termene noi, etc.

Daca sunteti interesati de o aplicatii software pentru avocati, nu ezitati sa cereti o cotatie la numarul de telefon +40 372 129 290 sau utilizand formularul de contact in care mentionati, pe scurt, cerintele aplicatiei, iar noi vom reveni cat mai repede cu un raspuns catre dumneavoastra.

Adresa
Telefon
Fax
Urmareste-ne