• Str Popa Savu, nr 16, et 2, Sector 1, Bucuresti
  • office@softpepper.ro
  • +40372 129 290
  • +40372 871 749
Soft Pepper / cariere / de ce sa lucrezi la soft pepper

De ce sa lucrezi la Soft Pepper

De ce sa lucrezi la Soft Pepper

Soft Pepper este o companie IT furnizoare de servicii Software as a Service si Cloud Computing ce isi propune sa evite cararile batatorite si sa iasa din tiparele firmelor IT conventionale “orientate catre client”. Drept urmare intreprindem toate eforturile necesare pentru identificarea si implementarea de solutii creative si inovatoare ce aduc valoare adaugata tuturor partilor implicate in proiectele noastre.


Sa lucrezi la Soft Pepper reprezinta oportunitatea de a-ti valorifica cunostintele si experienta alaturi de oameni deosebiti, lucrand la proiecte provocatoare ce vor influenta in bine lumea in care traim.

Principalele motive pentru care merita sa lucrezi alaturi de noi:

Inovatie
Punem accent pe gandirea “outside the box” si promovam ideile creative fara prejudecati asupra sursei lor.
 
Cultura Start-Up
Suntem o companie tanara cu identitate si strategie bine definite ce incurajeaza comunicarea si colaborarea in cadrul echipei cu scopul indeplinirii obiectivelor de grup dar si a celor personale.
 
Succes comun
Este normal sa vrei sa cresti si consideram ca este la fel de normal sa gasesti in cadrul companiei in care lucrezi sustinerea necesara pentru aceasta. In cadrul Soft Pepper vei gasi suportul si motivatia necesara avansarii in cariera.
 
Atmosfera casual
Imbraca-te cum te simti tu bine, bucura-te de un program flexibil, colaboreaza cu oameni prietenosi si profita de un stil de management transparent in permanenta atent la sugestiile si ideile tale.
Adresa
Telefon
Fax
Urmareste-ne