• Str Popa Savu, nr 16, et 2, Sector 1, Bucuresti
  • office@softpepper.ro
  • +40372 129 290
  • +40372 871 749
Soft Pepper / cariere / procesul nostru de recrutare

Procesul nostru de recrutare

Procesul nostru de recrutare

Apreciem si cautam in permanenta oameni talentati, pasionati si creativi. Suntem dornici sa va cunoastem si de asemenea dorim sa ne largim cercul de prieteni si colegi cu astfel de persoane. Va incurajam sa aplicati pentru pozitiile disponibile in pagina de cariere si, in cele ce urmeaza, vom descrie procesul nostru de recrutare.


Etapa 1 - Postarea anuntului
In cadrul anunturilor de angajare punem accent pe descrierea job-ului, a caracteristicilor necesare candidatilor si a beneficiilor ofertei noastre.
Indiferent de job-ul postat cautam oameni curajosi, dornici sa inoveze, adepti ai gandirii "outside the box", capabili sa identifice si sa fructifice oportunitatile de a face o schimbare in bine.
Daca experienta, educatia si obiectivele voastre corespund descrierii job-ului nu ezitati sa ne trimiteti CV-ul la adresa office@softpepper.ro
 
Etapa 2 - Receptia si selectia CV-urilor
Recomandam redactarea CV-urilor astfel incat sa evidentieze educatia, valorile, obiectivele personale precum si experienta relevanta raportat la cerintele anuntului de angajare.
Cu cat competentele voastre sunt mai apropiate de cerintele noastre, cu atat cresc sansele de a va invita la un prim interviu.
Selectia CV-urilor se face in baza compatibilitatii dintre cerintele job-ului si CV-urile primite.
 
Etapa 3 - Programarea interviurilor preliminare
In cadrul procesului de screening vom selecta CV-urile compatibile cu cerintele postului pentru care s-a aplicat. Daca CV-ul vostru este selectat, va vom contacta in vederea stabilirii datei si orei interviului.
 
Etapa 4 - Desfasurarea interviurilor preliminare
Interviurile preliminare se vor desfasura la sediul Soft Pepper din str. Popa Savu nr. 16 sau la sediile colaboratorilor nostrii. Echipa care va sustine interviul poate fi alcatuita din Laurentiu, managerul companiei Soft Pepper, unul dintre team leaderii nostri, Bogdan sau Daniel, in functie de specificul tehnic al interviului, precum si de un specialist HR.
Interviul poate dura maxim o ora focusandu-se pe de o parte asupra abilitatilor profesionale prezentate in CV iar pe de alta parte asupra abilitatilor personale si a capacitatii voastre de comunicare si relationare.
De asemenea acum este momentul sa va clarificati toate nelamuririle referitoare la job, echipa si companie adresand intrebarile pe care le considerati oportune sau importante.
Veti primi un feedback la sfarsitul interviului iar ulterior intalnirii in termen de cel mult 2 saptamani veti primi un raspuns in privinta procesului de recrutare. Acest raspuns poate fi afirmativ sau negativ. In cazul unui raspuns pozitiv veti fi indrumat catre urmatoarea etapa a procesului de recrutare. In cazul unui raspuns negativ, iar noi intotdeauna comunicam chiar si raspunsurile negative, procesul de recrutare se incheie. 
 
Etapa 5 - Testarea aptitudinlor (daca e cazul)
Pentru unele pozitii in cadrul Soft Pepper este posibil sa dorim o testare aprofundata a cunostintelor tehnice. Aceasta testare suplimentara poate fi realizata fie in cadrul unui interviu, fie sub forma unui proiect asupra caruia se agreaza de comun acord un termen de finalizare si prezentare a proiectului.
 
Etapa 6 - Interviul final si prezentarea ofertei
Daca ati ajuns in aceasta faza inseamna ca va dorim in echipa noastra. In acest moment va vom prezenta oferta noastra salariala impreuna cu beneficiile asociate.
Tot in cadrul interviului final stabilim data pana la care ne puteti comunica decizia voastra referitoare la oferta propusa.
 
Etapa 7 - Decizia voastra
Daca vreti sa va faceti vocea auzita intr-un mediu propice dezvoltarii profesionale si personale cu siguranta veti lua decizia buna acceptand oferta noastra. Incepeti prin consultarea paginii de cariere iar apoi trimiteti-ne CV-ul vostru pe adresa office@softpepper.ro
Adresa
Telefon
Fax
Urmareste-ne