• Str Popa Savu, nr 16, et 2, Sector 1, Bucuresti
  • office@softpepper.ro
  • +40372 129 290
  • +40372 871 749
Soft Pepper / cariere / program de internship

Program de internship

Program de internship

Energizam startul tau in cariera. Vrei sa afli cu adevarat ce inseamna sa fii un software developer specializat in tehnologii de ultim moment precum Software as a Service si Cloud Computing?


Iti punem la dispozitie programul nostru de internship desfasurat pe o perioada de 3 luni, in care vei avea ocazia sa lucrezi la proiecte reale, pentru clienti reali deprinzand skill-uri de programare si abilitati de comunicare ce iti vor determina succesul in cariera.

Vei invata din experienta colegilor, te vei bucura de o atmosfera prietenoasa si propice dezvoltarii profesionale si personale si vei avea acces la una din cele mai gustoase cafele din lume. Indiferent ca esti in vacanta sau ca studiezi la facultate pentru obtinerea diplomei in IT noi te provocam sa ne povestesti motivatia si determinarea ta de a construi o cariera in IT.

Programul nostru de internship este bazat pe proiect si te va ajuta sa iti construiesti experienta necesara pentru obtinerea unui job full-time. Practic internship-ul are rol si de interviu de angajare la finalizarea caruia, in functie de evolutia ta pe parcursul celor 3 luni vei primi o oferta de angajare pentru o pozitie full-time in echipa noastra.

Conditiile pentru inscrierea in programul de internship sunt:

- Sa fii student in an terminal sau absolvent de facultate

- Sa ai cunostinte de baza in programarea OOP si tehnologii web

- Sa ai o dorinta puternica de a invata si pasiune pentru tehnologie

Pentru a demara procesul de inscriere in program trimite-ne CV-ul tau pe adresa office@softpepper.ro iar noi vom reveni in cel mai scurt timp cu un raspuns.

Adresa
Telefon
Fax
Urmareste-ne