• Str Popa Savu, nr 16, et 2, Sector 1, Bucuresti
  • office@softpepper.ro
  • +40372 129 290
  • +40372 871 749
Soft Pepper / proiecte / okasig.ro asigurari 100% online

OKasig.ro asigurari 100% online

OKasig.ro asigurari 100% online

OKasig.ro este portalul de referinta in piata de asigurari online, fiind singurul portal ce permite emiterea politelor 100% online. OKasig.ro pune accent pe experienta online a utilizatorilor, pe simplitatea si viteza realizarii politelor de asigurari. Prin intermediul OKasig.ro utilizatorii pot emite diverse tipuri polite de asigurare: Asigurare obligatorie RCA, Asigurare de locuinta obligatorie PAD, Asigurare de locuinta facultativa, Asigurare medicala de calatorie, etc. Toate acestea in doar cateva minute.


In cadrul acestui proiect echipa Soft Pepper a livrat o solutie web completa compusa din frontend, backend si un set de servicii web destinat interfatarii platformei OKasig.ro cu serviciile web ale asiguratorilor. Solutia furnizata de catre Soft Pepper este o solutie web bazata in special pe tehnologiile Microsoft (ASP.NET MVC, C#, .NET Framework, SQL Server) dar si pe ultimele tehnologii web, precum HTML5/CSS, JavaScript, jQuery, etc.

In cadrul realizarii solutiei s-a acordat o atentie deosebita securitatii tranzactiilor, uzabilitatii si optimizarii SEO.

Pentru mai multe informatii despre proiect va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau la telefon +40 372 129 290

Adresa
Telefon
Fax
Urmareste-ne