• Str Popa Savu, nr 16, et 2, Sector 1, Bucuresti
 • office@softpepper.ro
 • +40372 129 290
 • +40372 871 749
Soft Pepper / servicii / dezvoltare software la comanda: creare aplicatii web si site-uri

Dezvoltare software la comanda: creare aplicatii web si site-uri

Dezvoltare software la comanda: creare aplicatii web si site-uri

Creare website-uri si aplicatii software la comanda, de catre experti IT,  pentru a te ajuta sa economisesti timp si bani pentru afacerea ta

Aplicatii software si website-uri pentru business-uri din toata lumea

De ce sa lucrezi cu noi?

·        Know-how tehnologic si de business care se reflecta in rezultatele de inalta calitate ale aplicatiilor web si website-urilor livrate de-a lungul timpului

·        Comunicare constanta si flexibilitate pe parcursul etapelor de desfasurare a proiectelor de dezvoltare software la comanda

·        Abilitatea de a transforma cerintele de business in linii de cod executabile

·        Etica si proceduri de lucru impecabile in furnizarea de servicii web


Expertiza:

 • Arhitectura software si dezvoltare software personalizat
 • Software design si consultanta
 • Dezvoltare de aplicatii web
 • Realizare site-uri web
 • Dezvoltare baze de date

Aplicand procese avansate de project management si metodologii de dezvoltare software precum Agile, dezvoltam si implementam o gama larga de solutii personalizate, de la aplicatii web si desktop, pana la solutii de tip: ERP (entrerprise resource planning), sisteme de ticketing/solutii de management al incidentelor si aplicatii de brokeraj.

In tot ceea ce facem ne asiguram ca tinem pasul cu ultimele schimbari tehnologice si le integram in proiecte pentru a va ajuta sa despasiti chiar si cele mai mari provocari. Serviciile de dezvoltare aplicatii web si creare site-uri pe care le oferim sunt perfect adaptate cerintelor dumneavoastra, luand in considerare feedback-ul pe care ni-l acordati de-a lungul fazelor proiectelor pe care le implementam.

Etapele proiectelor de dezvoltare aplicatii web si realizare site-uri:

Analiza de business. Daca aveti un nou proiect de dezvoltare software, va acordam consultanta pentru a defini cerintele aplicatiilor software sau site-urilor web, iar daca ati definit deja aceste cerinte, va ajutam sa le validati si sa le prioritizati.

Planificarea proiectului. Echipa noastra pune in serviciul dumneavoastra exeperienta tehnologica si de business acumulata, realizand o strategie pentru dezvoltarea aplicatiilor web sau crearea website-urilor, care documenteaza etapele proiectului, livrabilele, estimatul de costuri, etc.

Managementul proiectului. Veti fi permanent informat in legatura cu statusul proiectului prin intermediul managerilor de proiect, care reprezinta interfata  dintre dumneavoastra si restul echipei. Ei sunt responsabili pentru crearea calendarului de proiect, evaluarea riscurilor, coordonarea echipei, respectarea bugetului si al timpilor de livrare al proiectului.

Dezvoltare software. In aceasta etapa, dezvoltatorii software din echipa noastra se vor ocupa de toate operatiunile implicate in crearea website-urilor sau a aplicatiilor web, precum si a structurilor care alcatuiesc software-ul pentru care ati optat: programare, documentare, testare, remedierea erorilor de functionare.

Aplicatiile software existente pe piata pot sa nu fie adaptate nevoilor, specifice business-ului dumneavoastra sau pot contine functii si module de care nu aveti nevoie. In functie de cerintele dumneavoastra, de analiza fluxurilor si proceselor interne si folosind cele mai moderne tehnologii, va putem livra aplicatii software dedicate, care sa va ajute sa fiti eficienti, chiar si in conditiile activarii pe o piata competitiva. Exemple de site-uri si aplicatii software la comanda, dezvoltate pentru clientii Soft Pepper:

 • creare sisteme de raportare pentru top management
 • realizare platforme de asigurari
 • dezvoltare sisteme de tip: ERP, ticketing si aplicatii de brokeraj
 • migrarea datelor din Charisma catre un ERP realizat la comanda
 • creare site-uri optimizate SEO

 

Tehnologii:

 • WEB API
 • WEB SERVICES
 • ANGUALAR JS
 • ASP.NET MVC
 • HTML5
 • CSS3
 • SSRS
 • SIGNALR

 

Cateva dintre proiectele anterioare de dezvoltare software:

OKasig.ro – Portal de asigurari creat pentru clientul Euro Arc Insurance Broker, ce permite emiterea politelor 100% online

Top Management BI – Platforma web de business intelligence care faciliteaza fundamentarea deciziilor strategice la nivelul organizatiei

Migrare ERP  -  Trecerea de la un sistem ERP care nu mai indeplinea criteriile de performanta catre unul adaptat specificului de business al International Leasing, prin migrarea tuturor datelor in conditii de siguranta

Aviogo.ro – Crearea unui site profesionist, optimizat pentru conversii, care prezinta oferta de spatii de birouri a companiei Aviogo

Smartmove.consulting – Dezvoltarea unui site de prezentare a serviciilor oferite de Smartmove.consulting

 

Adoptam un stil de lucru organizat, respectand conventii si proceduri de lucru de dezvoltare software. Ne asiguram ca liniile de cod scrise sunt usor de modificat, transparente si scrise in aceeasi maniera. Pentru a afla mai multe informatii despre metodologia noastra de lucru, puteti citi despre mediul de dezvoltare, mediul de test, mediul de acceptare oferit clientului si mediul de productie.

-        Mediul de dezvoltare. Este folosit de catre fiecare programator. La finalul fiecarui task, un proces de testare si verificare incrucisata a codului are loc, in care programatorii isi verifica unul altuia liniile de cod scrise.

-        Mediul de test. Solutia migreaza din mediul de dezvoltare catre mediul de test, unde are loc procesul de build, in timpul caruia se verifica logica si corectitudea codului.

-        Mediul de acceptare oferit clientului. Daca solutia este conforma cu cerintele clientului, atunci ea poate fi accesata si testata de catre client de pe un mediu special oferit acestuia, urmand ca el sa isi dea acordul pentru instalarea solutiei in mediul de productie.

-        Mediul de productie. Ulterior primirii acordului clientului, solutia este transferata catre mediul de productie. Desi in mediile de test realizam procedurile de build si instalare(deploy) in mod automat, in mediul de productie am optat sa realizam manual instalarea, pentru a evita neconcordantele legate de serverul de productie.

Aveti in plan dezvoltarea unei aplicatii software sau crearea unui website? Cereti o oferta completand formularul de contact sau apeland numarul de telefon +40 372 129 290

Adresa
Telefon
Fax
Urmareste-ne