• Str Popa Savu, nr 16, et 2, Sector 1, Bucuresti
  • office@softpepper.ro
  • +40372 129 290
  • +40372 871 749
Soft Pepper / testimoniale / ioana necula - fondatoare international leasing

Ioana Necula - Fondatoare International Leasing

Ioana Necula - Fondatoare International Leasing
Actualizarea solutiei software utilizata de angajatii International Leasing a reprezentat un capitol major in planul de restructurare al companiei noastre. Abordarea creativa a echipei Soft Pepper, focusata pe eficienta proceselor de business ne-a permis atingerea unor rezultate peste asteptari din punct de vedere al sporului de eficienta si amortizarea investitiei.

Ne-am decis sa lucram cu Soft Pepper Solutions pentru implementarea unei solutii de business actualizata si eficienta in baza implementarilor anterioare realizate si experientei lor in rigorile sectorului financiar-bancar, sector in care compania noastra activeaza.

Abordarea lor creativa, focusata pe eficienta proceselor de business ne-a permis atingerea unor rezultate peste asteptari din punct de vedere al sporului de eficienta si amortizarea investitiei. Sunt o echipa de specialisti pregatiti sa faca tot ce este necesar pentru atingerea si uneori chiar depasirea obiectivelor, respectand termenele de livrare stabilite.

Aplicatiile software dezvoltate si implementate cu ajutorul lor, ne-au ajutat sa depasim cu bine etapa restructurarii si sa reintram pe cursul natural de crestere.

Adresa
Telefon
Fax
Urmareste-ne