• Str Popa Savu, nr 16, et 2, Sector 1, Bucuresti
  • office@softpepper.ro
  • +40372 129 290
  • +40372 871 749
Soft Pepper / testimoniale / mihai iorgoveanu - cofondator okasig.ro | director general euroarc broker de asigurari

Mihai Iorgoveanu - CoFondator OKasig.ro | Director General EuroArc Broker de Asigurari

Mihai Iorgoveanu - CoFondator OKasig.ro | Director General EuroArc Broker de Asigurari

Mihai Iorgoveanu este cofondatorul platformei de asigurari OKasig.ro alaturi de partenerul sau Toni Tataru. Este de asemenea General Manager si fondator al companiei EuroArc Insurance Broker. Prilejul de colaborare cu echipa Soft Pepper a fost reprezentat de realizarea proiectului OKasig.ro. Satisfactia colaborarii si multumirea cu privire la serviciile furnizate l-au determinat sa ne transmita cateva cuvinte.


L-am cunoscut pe Laurentiu in prima parte a anului 2014 la recomandarea partenerului meu Toni Tataru. Astfel am luat decizia de a colabora cu Soft Pepper si pot spune ca aceasta decizie a fost una strategica.

Ceea ce m-a impresionat la Soft Pepper a fost diferentierea clara fata de competitie. Serviciile lor inglobeaza intr-un mod ingenios si inteligent procesele cu tehnologia .

Dezvoltarea si implementarea proiectului a decurs conform asteptarilor, respectand specificatiile, termenele stabilite si bugetul initial. Efortul nostru a fost minim, Soft Pepper a mentinut legatura cu asiguratorii, reusind astfel sa dezvolte integral proiectul fara a fi necesare informatii aditionale din partea noastra.

Soft Pepper a dovedit ca este un partener de incredere, capabil sa asigure succesul proiectelor prin intermediul unei bogate experiente de business. Colaborarea demarata cu ceva ani in urma a influentat in mod pozitiv activitatea noastra de zi cu zi.

Recomand cu incredere echipa Soft Pepper pentru profesionalismul si seriozitatea care ii caracterizeaza precum si pentru calitatea serviciilor, dedicare si implicare.

Adresa
Telefon
Fax
Urmareste-ne