• Str Popa Savu, nr 16, et 2, Sector 1, Bucuresti
  • office@softpepper.ro
  • +40372 129 290
  • +40372 871 749
Soft Pepper / testimoniale / toni tataru - cofondator okasig.ro | director general okasig.ro

Toni Tataru - CoFondator OKasig.ro | Director General OKasig.ro

Toni Tataru - CoFondator OKasig.ro | Director General OKasig.ro
Am avut ocazia sa lucrez indeaproape cu mai multe companii din domeniul IT, ceea ce mi-a permis sa compar si sa analizez ceea ce diferentiaza Soft Pepper de competitie: calitatea de top a produsului final, proactivitatea, cunoasterea mediului de business, bagajul de cunostinte atat in partea de programare cat si in domenii conexe (SEO, AdWords) si, nu in ultimul rand, asumarea si respectarea deadline-urilor.
 

Am inceput colaborarea cu Soft Pepper la inceputul anului 2014, cand cautam un partener pentru dezvoltarea unei solutii de tip WebService pentru noul canal de vanzari online.

Acum, la jumatatea lui 2015, cand am finalizat impreuna implementarea celui de-al doilea proiect, interfata web pentru serviciul dezvoltat initial, pot spune ca am facut alegerea corecta.

Am lucrat cu Laurentiu si inainte de Soft Peper, ceea ce a contat la momentul luarii deciziei, insa m-am bucurat sa constat ca a reusit sa omogenizeze o echipa la fel de bine pregatita din punct de vedere tehnic. Intreaga echipa de dezvoltare are o buna cunoastere a business-ului si nu de putine ori au venit cu solutii de optimizare a intregului proces.

Am avut ocazia sa lucrez indeaproape cu mai multe companii din domeniul IT, ceea ce mi-a permis sa compar si sa analizez ceea ce-i diferentiaza de competitie: calitatea de top a produsului final, proactivitatea, cunoasterea mediului de business, bagajul de cunostinte atat in partea de programare cat si in domenii conexe (SEO, AdWords) si, nu in ultimul rand, asumarea si respectarea deadline-urilor.

Ne-am propus in viitorul apropiat identificarea unor noi canale de vanzare si marketing in zona aplicatiilor mobile si, cu siguranta, Soft Pepper va fi prima alegere. Sunt convins ca vor face fata oricaror provocari pentru ca au dorinta de a dovedi ca sunt capabili sa trateze cu acelasi profesionalism si proiectele mai mici si proiectele de o mai mare anvergura.

Adresa
Telefon
Fax
Urmareste-ne